Radioenciklopēdijas „KāpēcTāpēc” 123.misijā ”Sula” mazie kāpēči pētīs, vai 100% dabīgā sula ir tas pats, kas svaigi spiesta sula, ar ko sula atšķiras no nektāra un sulas dzēriena, un kas ir sulas koncentrāts? Savās zināšanās dalīsies Lielie gudrie - CIDO pārtikas grupas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Greķe, iepirkumu daļas vadītāja Inga Pētersone un galvenais inženieris Zigmārs Saļakovs.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X